Vítejte v internetovém obchodě vánočních stromečků na vánoce.

Pečený kapr s jablky a křenem.

Potřebujeme:

1 kg kapra
100 g křenu
250 g jablek
1 menší citron
70 g strouhanky
100 g rostlinného tuku
sůl 

Postup:

Kapra omyjte, osolte a pokrájejte na porce, které vložte do nádoby, navŕšte na ně nastrouhanou křen promíchaný s oloupaným na plátky pokrájenými jablky, pokapejte šťáva z citronu a nechte odležet v chladničce 6 hodin. Pak jednotlivé porce kapra vyberte, obalte ve strouhance a pomalu opečte na tuku z obou stran. Nakonec k porcím kapra přidejte křen s jablky a se šťávou společně dopečte. Před podáváním navŕšte na porce kapra jablka s křenem. Podávejte s vařenými bramborami.