Vítejte v internetovém obchodě vánočních stromečků na vánoce.

Ďábelský kapr v alobalu.

Potřebujeme:

kapr (1 kg)
4 lžičky česnekové pasty nebo 6 strúžikov česneku
2 PL másla
6 žampionů
olivový olej
2 PL oregana
1 lžičku kari koření
1 lžička sladké mleté papriky
½ lžičky mletého koření (nejlépe zeleného, ale může být i obyčejné černé)
sůl (pokud použijete česnekovou pastu, nedávejte)

Postup:

Rozpusťte máslo a vložte česnek, kari, mletou papriku, pepř, oregano. Ryby potřete touto směsí. Pak kapra dejte na jednu hodinu do chladu odležet. Žampiony nakrájejte na tenké plátky. Zapněte troubu. Ryby dejte do alobalu a obložte žampiony a zalijte jejich olivovým olejem. Dejte je do trouby a pečte 20 - 30 minut. Rybu podávejte v mírně pootevřeným alobalu s opékáním bramborami.