Vítejte v internetovém obchodě vánočních stromečků na vánoce.

Silvestrovská hovězí polévka.

Potřebujeme:

1 kg hovězího masa (předního)
5 velkých cibulí
3 stroužky česneku
3 PL masti
2 PL mleté sladké papriky
½ mletého černého pepře
1 PL kmínu
2 červené papriky
1 žlutá paprika
1 oranžová paprika
3 PL rajského protlaku
2 l masového vývaru
petrželová nať
sůl 

Postup:

Pokrájenou cibuli a rozsekany česnek orestujte na 1 PL masti. Maso omyjte, osušte, nakrájejte na kostky a prudce opečte na 2 PL horké masti. Přidejte cibuli s česnekem a posypte paprikou. Ochuťte solí, kmínem, pepřem a rajčatovým protlakem. Zalijte vývarem a pod pokličkou pozvolna vařte asi 1 hod.. Přidejte očištěné, na nudličky pokrájené papriky a dusíme dalších 30 min. Dochuťte solí, pepřem.
Podávejte ozdobené petrželkou a s tmavým chlebem.