V�tejte v internetov�m obchod� v�no�n�ch strome�k� na v�noce.

Kapr na rylsk� zp�sob.

Pot�ebujeme:

1 kapr
4 vejce
70 g sterilizovan�ch �ampion�
40 g sterilizovan�ch kapi�
2 PL b�l�ho v�na
hladk� mouka
tuk na sma�en�
3 karotky
mlet� pep�
s�l�

Postup:

Vy�i�t�n�ho kapra pokr�jejte na porce, kter� osol�me a opep�ete. Do roz�lehan�ch vajec zam�chejte sterilizovan� �ampiony a sterilizovan� kapie pokr�jen� na tenk� nudli�ky, roz�e�te v�nem, osolte a p�idejte tolik mouky, aby vzniklo st�edn� hust� t�sto. P�ipraven� porce kapra obalte t�st��ko a hned vypra�te v rozeh��t�m tuku z obou stran. Vypra�en� porce kapra posypte nastrouhanou karotkou.

©2025 Z�kaz kop�rov�n�.